Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Fehérvári Ördögök a LIFE Egészségcentrumban
Eddig is tudtuk, hogy a Fehérvár AV19 menedzsmentje nagy hangsúlyt fektet a jó fizikai erőnlét megszerzésén kívül a jégkorong játékosok egészségügyi állapotának pontos feltérképezésére.  

Részletek

Hokis grafikák
 
KOLLEKCIÓ
 
Falimatricát, felvasalható fóliát a Vian Creative Agency folyamatosan bővülő kollekciójából is választhatsz. Fedezd fel katalógusunk tartalmát - a természet hangulatát idéző dekorációktól kezdve, a nonfiguratív és specifikus mintákon át, a vidám gyerekszoba figurákig. Bármilyen saját fényképről, kedvenc grafikáról szívesen készítünk fali- és vasalható matricát, így biztos lehetsz benne, hogy akár ajándékba, akár saját célra egyedi darabra teszel szert. Ha van ötleted, milyen mintát, formákat, színeket látnál viszont a lakás falain, keress meg bennünket, mi készséggel állunk rendelkezésedre - megvalósítjuk és elkészítjük elképzeléseidet. Ez a rendkívül gyors, egyszerű és olcsó dekoráció bármilyen felületet látványossá varázsol (tapéta, bútor, csempe, fa, fém, üveg, műanyag, textil), akár otthon, akár az irodában..
 
Részletek
 
MATRICÁK AUTÓRA
 
A választható grafikák mindegyike mutatós, egyedi dekorációja lehet autódnak gyorsan és olcsón. Nem rongálja a fényezést, bármikor visszaszedhető, és az eltávolítás után nem hagy kellemetlen, maradandó nyomokat. A méretezés az autó típusára szabott, függően attól, hogy a jármű mely részére szeretnéd felhelyezni a matricát. A kisebb (kb. tenyérnyi méretű) fóliák felragasztásához csak egy törlőkendőre és némi tisztítószerre lesz szükséged. A felület megtisztítása nagyon fontos, ezért erre mindig nagyon ügyelj. Ha majd belülről szeretnéd felragasztani a matricát akkor fontos, hogy már a megrendelésekor jelezd ezt nekünk - mivel ilyenkor másképpen kell elkezdenünk a fólia gyártását.
 
Részletek  
 
FELVASALHATÓ MATRICÁK
 
Kétféle fólia közül választhatsz: plüss hatásúból, vagy gumis felületűből. Mindkét magas minőségű technológia ideális választás szövegek, vagy vektoros grafikák esetén. Hihetetlen mosástűrésének köszönhetően az egyik legkedveltebb technológia a textilnyomtatásban. A flock rendkívül tartós vasalható fólia, de ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét, kifordítva, maximum 40 °C -on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald.
 
Részletek  
 
FALI MATRICÁK
 
Unalmasak a csupasz falak lakásodban? Nézz körül alaposan és rájössz, hogy rengeteg olyan hely és lehetőség rejlik környezetedben, amely alkalmat adhat a dekor matrica használatára. Mi bemutatjuk néhány példán keresztül, hogy hol, és hogyan használhatod a mintákat. Ez csak a kezdet, engedd szabadjára képzeleted, és bátran használd a felkínált lehetőségeket, változtasd meg a neked leginkább tetsző minták méretét, helyét, színét. Amennyiben másféle grafikát látnál szívesen a szobád, irodád falán, látogass el honlapunkra, és válassz az ott megtalálható saját kollekciónkból.
 
Részletek  
 
PÓLÓK
 
Választékunkból a Fruit of the Loom márka bizonyára nem szorul bemutatásra. A kiváló minőségű, letisztult termékskála igen versenyképes áron kerül eladásra. Legyen szó férfi, női, vagy akár gyermek pólóról, a széles színválasztékban mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő darabot. Ehhez egy felvasalható vagy hímzett mintát választva egyedi ruhadarabra tehetsz szert.
 
Részletek  
 
HÍMZETT PÓLÓK
 
A legkorszerűbb hímző- gépekkel mindenki igényeit kiszolgálva a legtartósabb gépi hímzést készítjük minden ruhadarabra. A hímzés az egyéb technológiákkal szemben kopásálló, ami magas igénybevételnél is biztosítja a tartósságot. A széles színskála lehetővé teszi, hogy mindenki az ízlésének megfelelő hímzéssel varázsolja egyedivé saját, vagy nálunk vásárolt ruhadarabját. Érdemes kihasználni a felületeket oly módon, hogy nem feltétlenül csak egy részét hímezteted a ruhadarabnak.
 
Részletek 
 
AJÁNLATKÉRŐ LAP 
 
Az ajánlatkérő lap figyelmes kitöltésével, és email-ben történő elküldésével az általad választott paraméterekkel leadott rendelés megérkezik hozzánk. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot, megerősítjük a rendelés tartalmát, és elindul a gyártás. Választott termékedet rövidesen kézhez kapod.
 
Ajánlatkérő Lap  
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
 
Vian Creative Agency Reklámgrafikai szolgáltatások - tervezéstől a kivitelezésig

Dekoráció vágható fóliából - minden felületre
Üzletportál dekoráció
Egyedi tervezésű reklámajándék

www.viancreative.hu
info@viancreative.hu
06/30/207-5552
 
  
Oldal nyomtatása

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály