Szerda kora délután részletek honlapunkon az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornáról
Érdemes lesz holnap kora délutántól böngészni honlapunkat, hiszen klubunk menedzsmentje sajtótájékoztatót tart, amelyen beszámolnak a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Ifj. Ocskay Gábor Emléktornáról.

Részletek

Hokis grafikák
 
KOLLEKCIÓ
 
Falimatricát, felvasalható fóliát a Vian Creative Agency folyamatosan bővülő kollekciójából is választhatsz. Fedezd fel katalógusunk tartalmát - a természet hangulatát idéző dekorációktól kezdve, a nonfiguratív és specifikus mintákon át, a vidám gyerekszoba figurákig. Bármilyen saját fényképről, kedvenc grafikáról szívesen készítünk fali- és vasalható matricát, így biztos lehetsz benne, hogy akár ajándékba, akár saját célra egyedi darabra teszel szert. Ha van ötleted, milyen mintát, formákat, színeket látnál viszont a lakás falain, keress meg bennünket, mi készséggel állunk rendelkezésedre - megvalósítjuk és elkészítjük elképzeléseidet. Ez a rendkívül gyors, egyszerű és olcsó dekoráció bármilyen felületet látványossá varázsol (tapéta, bútor, csempe, fa, fém, üveg, műanyag, textil), akár otthon, akár az irodában..
 
Részletek
 
MATRICÁK AUTÓRA
 
A választható grafikák mindegyike mutatós, egyedi dekorációja lehet autódnak gyorsan és olcsón. Nem rongálja a fényezést, bármikor visszaszedhető, és az eltávolítás után nem hagy kellemetlen, maradandó nyomokat. A méretezés az autó típusára szabott, függően attól, hogy a jármű mely részére szeretnéd felhelyezni a matricát. A kisebb (kb. tenyérnyi méretű) fóliák felragasztásához csak egy törlőkendőre és némi tisztítószerre lesz szükséged. A felület megtisztítása nagyon fontos, ezért erre mindig nagyon ügyelj. Ha majd belülről szeretnéd felragasztani a matricát akkor fontos, hogy már a megrendelésekor jelezd ezt nekünk - mivel ilyenkor másképpen kell elkezdenünk a fólia gyártását.
 
Részletek  
 
FELVASALHATÓ MATRICÁK
 
Kétféle fólia közül választhatsz: plüss hatásúból, vagy gumis felületűből. Mindkét magas minőségű technológia ideális választás szövegek, vagy vektoros grafikák esetén. Hihetetlen mosástűrésének köszönhetően az egyik legkedveltebb technológia a textilnyomtatásban. A flock rendkívül tartós vasalható fólia, de ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét, kifordítva, maximum 40 °C -on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald.
 
Részletek  
 
FALI MATRICÁK
 
Unalmasak a csupasz falak lakásodban? Nézz körül alaposan és rájössz, hogy rengeteg olyan hely és lehetőség rejlik környezetedben, amely alkalmat adhat a dekor matrica használatára. Mi bemutatjuk néhány példán keresztül, hogy hol, és hogyan használhatod a mintákat. Ez csak a kezdet, engedd szabadjára képzeleted, és bátran használd a felkínált lehetőségeket, változtasd meg a neked leginkább tetsző minták méretét, helyét, színét. Amennyiben másféle grafikát látnál szívesen a szobád, irodád falán, látogass el honlapunkra, és válassz az ott megtalálható saját kollekciónkból.
 
Részletek  
 
PÓLÓK
 
Választékunkból a Fruit of the Loom márka bizonyára nem szorul bemutatásra. A kiváló minőségű, letisztult termékskála igen versenyképes áron kerül eladásra. Legyen szó férfi, női, vagy akár gyermek pólóról, a széles színválasztékban mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő darabot. Ehhez egy felvasalható vagy hímzett mintát választva egyedi ruhadarabra tehetsz szert.
 
Részletek  
 
HÍMZETT PÓLÓK
 
A legkorszerűbb hímző- gépekkel mindenki igényeit kiszolgálva a legtartósabb gépi hímzést készítjük minden ruhadarabra. A hímzés az egyéb technológiákkal szemben kopásálló, ami magas igénybevételnél is biztosítja a tartósságot. A széles színskála lehetővé teszi, hogy mindenki az ízlésének megfelelő hímzéssel varázsolja egyedivé saját, vagy nálunk vásárolt ruhadarabját. Érdemes kihasználni a felületeket oly módon, hogy nem feltétlenül csak egy részét hímezteted a ruhadarabnak.
 
Részletek 
 
AJÁNLATKÉRŐ LAP 
 
Az ajánlatkérő lap figyelmes kitöltésével, és email-ben történő elküldésével az általad választott paraméterekkel leadott rendelés megérkezik hozzánk. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot, megerősítjük a rendelés tartalmát, és elindul a gyártás. Választott termékedet rövidesen kézhez kapod.
 
Ajánlatkérő Lap  
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
 
Vian Creative Agency Reklámgrafikai szolgáltatások - tervezéstől a kivitelezésig

Dekoráció vágható fóliából - minden felületre
Üzletportál dekoráció
Egyedi tervezésű reklámajándék

www.viancreative.hu
info@viancreative.hu
06/30/207-5552
 
  
Oldal nyomtatása

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna
2014. szeptember 6. 19:00
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
Miskolci Jegesmedvék

EBYSL
2014. augusztus 31. 16:30
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
EHC Linz

2014. augusztus 29.
 
Fehérvár AV19 HC Detva
5 3
 

Ki a kedvenc játékosod a keretben?
Hetényi Zoltán
Rajna Miklós
Josh Robinson
Hetényi Péter
Johan Ejdepalm
Szirányi Bence
Varga Arnold
Reiter Attila
Tokaji Viktor
Matt Register
Orbán Attila
Kiss Dániel
Nemes Benjámin
Kocsis Ferenc
Bartalis István
Benk András
Brandon Marino
Vincze Péter
Kovács Csaba
Tóth Gergő
Németh Attila
Szabó Pál Krisztián
Erdély Csanád
Frank Banham
Andrew Sarauer
Kóger Dániel
Jeff LoVecchio
Sikorcin Ladislav
Magosi Bálint
Sárpátki TamásAz alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály