Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Fehérvári Ördögök a LIFE Egészségcentrumban
Eddig is tudtuk, hogy a Fehérvár AV19 menedzsmentje nagy hangsúlyt fektet a jó fizikai erőnlét megszerzésén kívül a jégkorong játékosok egészségügyi állapotának pontos feltérképezésére.  

Részletek

Fali matricák
Unalmasak a csupasz falak lakásodban? Nézz körül alaposan és rájössz, hogy rengeteg olyan hely és lehetőség rejlik környezetedben, amely alkalmat adhat a dekor matrica használatára. Mi bemutatjuk néhány példán keresztül, hogy hol, és hogyan használhatod a mintákat. Ez csak a kezdet, engedd szabadjára képzeleted, és bátran használd a felkínált lehetőségeket, változtasd meg a neked leginkább tetsző minták méretét, helyét, színét. Amennyiben másféle grafikát látnál szívesen a szobád, irodád falán, látogass el honlapunkra, és válassz az ott megtalálható saját kollekciónkból.

Színválaszték:
 


Galéria:

 
falimatricak1.jpg
falimatricak2.jpg
falimatricak3.jpg
falimatricak4.jpg
falimatricak5.jpg
falimatricak6.jpg
falimatricak7.jpg
falimatricak8.jpg
falimatricak9.jpg

Mérettáblázat:
A mérettáblázat segítségével könnyen kiválaszthatod a Te elképzeléseidnek megfelelő méretű grafikát. A táblázatban szereplő méretek irányadók, melyeket előzetes próba kivitelezés alatt pontosítottunk, de természetesen egyedi méretezés is lehetséges - ilyenkor vagy a dekorálandó felület méretére van szükségünk (mekkora hely van a felhelyezésre), vagy a kívánt grafika pontos méretére.
 

|AJÁNLATKÉRŐ LAP |

Rendelésed leadásához a kitöltött Ajánlatkérő Lapot küldd el az info@viancreative.hu emailcímre!
 
Oldal nyomtatása

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály