Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Távozik Marty Raymond
A mai napon egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 csapatával.

Részletek

EBYSL: Kellemetlen meglepetés Innsbruckban
2012.09.15. 19:48
A fantasztikus rajtot vevő Sapa Fehérvár AV19 nem tudta átmenteni a jó formáját szombatra: a fiúk az eddig nem sokat mutató Innsbruck vendégeként elszenvedték első vereségüket a ligában.  


HC Innsbruck - Sapa Fehérvár AV19 4-2 (1-1, 0-0, 3-1)
Innsbruck, 200 néző, vezette: Wallner, Hollenstein, Schauer.
Innsbruck: Litterbach - Simperl, Saringer, Schennach, Schramm, Vermeersch, Lindner, Pittl, Frischmann, Huber, Kuchinka, Karpf, Ebner, Gritsch, Teschauer, Kuprian. Vezetőedző: Robert Dallapozza.
Sapa: Rajna - Arany, Reiter A., Tóth G., Erdély, Vincze P., Rusk, Korbuly, Pillók, Dósa K., Szabó D., Árkovics, Pados, Izsák, Sofron Á., Hamvai, Szaller, Láday, Vokla, Pukli, Szabó P. K. Vezetőedző: Tyler Dietrich.

A Sapa Fehérvár AV19  góljait Sofron Á. (2) szerezte.

 Parázs hangulatban indult a mérkőzés, hiszen már a második percben nézeteltérésbe keveredett Rusk és Kuchinka, amiért meg is kapták 5-5 perces büntetésüket. Az ökölpárbajon kívül a jégen is jobban kezdtünk, hiszen a 7. percben Sofron Á. révén megszereztük a vezetést (0-1). Sajnos alig pár másodperc múlva összeszedtünk egy kiállítást, amit közvetlenül a buli után gólra váltott az Innsbruck Vermeersch találatával (1-1).

A folytatásban néhány kiállítás színesítette a játékot, amelyben aktívabbnak tűnt támadásban a hazai csapat. A mezőnyfölényük a harmadik harmad derekán góllá érett, ekkor Huber mattolta Rajnát (2-1). Gyorsan jött a válaszunk: 4-4 elleni játékhelyzetnél ismét Sofron Á. volt eredményes (2-2). Izgalmasan alakult a hajrá, különösen, amikor az utolsó előtti percben büntetőhöz jutottak a Cápák. A sértett Schennach biztos kezű ítéletvégrehajtónak bizonyult (3-2). Lehozta kapusát Dietrich mester, ám ezzel végül az ellenfél élt: a végeredményt Huber állította be (4-2).

A mieink ezzel elszenvedték első vereségüket, de elkeseredésre semmi ok. Hamar lehet javítani, hiszen holnap 15:30-tól Salzburgban vár a srácokra a következő fellépés.
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály