Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Távozik Marty Raymond
A mai napon egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 csapatával.

Részletek

Énekes Lajos: "Az eddigi legnehezebb mérkőzésünk következik"
2012.09.22. 19:10
Keményen küzdött és az utolsó pillanatig nem adta fel a Sapa Fehérvár AV19, mégsem tudta megszakítani a rossz sorozatát, és vereséget szenvedett a ligaújonc Dornbirn otthonában. Énekes Lajost kérdeztük a tanulságokról és a csapat előtt álló feladatokról.


 
"Úgy kezdtük a mérkőzést, hogy mindenáron győzni akarunk. De azt is tudtuk, hogy az ellenfelünk nem adja majd könnyen a pontokat. Az első harmadban mi domináltunk, sokkal több időt töltöttünk az ellenfél harmadában, mint ők a miénkben, ráadásul igen kevés lövést engedtünk a kapunkra. A második játékrészben egy egyéni hiba után talált be a Dornbirn, és rövid időre át is vették a kezdeményezést. Jobban éltek a mezőnyfölényükkel, mint mi, ugyanis ők kétszer is betaláltak ebben a szakaszban - igaz, mindkét alkalommal komoly hibáink segítségével. A harmadik harmadban tudtuk, hogy gólt kell szerezzünk, ám a helyzetek befejezésénél hiányzott a kellő higgadtság. Hiába voltunk többször emberelőnyben, hiába alakítottunk ki gólhelyzeteket, képtelenek voltunk betalálni. Csak két játékost tudok dicsérni: Tyler Metcalfe-ot és Frank Banhamet" - foglalta össze meglátásait Énekes Lajos.

Vasárnap ismét idegenbeli találkozó következik, az EHC Liwest Linz otthonában.
"Rosszul kezdődött számunkra a szezon, és az idény eddigi legnehezebb mérkőzése következik. Minden lehetséges eszközzel azon leszünk, hogy kikecmeregjünk a gödörből. Kritikus fontosságú, hogy a tapasztalt játékosaink a feladataikat a lehető legegyszerűbb módon oldják meg. Tekintve, hogy mindannyian tudjuk a Linz erősségeit, bizonyára a játékosok igyekeznek majd gyorsabban és egyszerűbben jágkorongozni. Kihívás lesz számunkra az emberelőnyök hatékony kihasználása, de ez is kulcsfontosságú a sikerhez" - tette hozzá a szakember.

Nem tervez a szakmai stáb jelentős változást az összeállításban, a kezdőkapus személyéről vasárnap reggel születik döntés.

EHC Liwest Linz - Sapa Fehérvár AV19
Linz, 2012. szeptember 23. 17:30
Vezeti: BOGEN, FAJDIGA, Hollenstein, Hribar.
 
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály