Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Rob Pallin a Fehérvár AV19 vezetőedzője
A 2014-2015-ös szezonban Rob Pallin vezetőedző és Sille Tamás másodedző vezetésével szerepel az EBEL-ben a Fehérvár AV19 csapata.

Részletek

Egyelőre nincs változás a csapatban
2012.09.19. 19:24
Szerda délután menedzsmentülést tartott a Sapa Fehérvár AV19 vezetése. A döntés értelmében mind az edzői stáb, mind a játékosok további bizalmat kaptak.


A Red Bull Salzburgtól elszenvedett súlyos vereség következményeként a napokban komoly beszélgetések zajlottak a Sapa Fehérvár AV19 háza táján. Ennek következményeiről Ocskay Gábor szakosztály-igazgató honlapunknak elmondta: "Eget rengető változtatásokról nem tudok beszámolni. Tegnap és ma reggel megtörténtek a beszélgetések mind a csapatrészekkel, mind az edzői stábbal. A menedzsmentünk egyelőre úgy döntött, hogy mindenki megkapja az esélyt, hogy büntetésmentesen korrigálja az eddigieket. De a következő mérkőzéseken mindenképpen pontok kellenek, hogy ebből a lejtmenetből elinduljunk felfelé. A játékosok nagyon önkritikusak, látják a hibákat, többségüknek sok száz válogatottság van a lábában és nincsenek hozzászokva ekkora veréshez. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan odateszik magukat, ám hogy ez mire lesz elég az csak a jövő héten derül ki. Bízom a játékosokban és abban reménykedem, hogy ki tudják rángatni a szekeret a kátyúból."
 
Sofronék pénteken a Dornbirn, vasárnap a Linz otthonában gyarapíthatják pontjaik számát.
 
 
CST
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály