Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Rob Pallin a Fehérvár AV19 vezetőedzője
A 2014-2015-ös szezonban Rob Pallin vezetőedző és Sille Tamás másodedző vezetésével szerepel az EBEL-ben a Fehérvár AV19 csapata.

Részletek

Ocskay Gábor: Éreznünk kell a felelősséget!
2012.09.18. 14:11
A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor elárulta: az akadémia első 16 hónapja során 160 millió forintos hiány halmozódott fel, amit 90 millióra sikerült csökkenteni. A mostani támogatás elengedhetetlen volt.


 
 
- 2010 áprilisában, ebben a helyiségben jelentettük be, hogy a szakosztály a város vezetésével, közös egyeztetés alapján beindítja az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiát – vágott bele klubvezetőnk a jégcsarnok VIP helyiségében tartott sajtótájékoztatón. – Szomorú egyéves dátum volt, de elkezdtünk dolgozni, menni előre, s a város segítségével nagyon komoly alapokat tettünk le. Gondolok itt elsősorban a kollégiumi férőhelyek kialakítására, 28 nem fehérvári gyerek kulturált elhelyezésére. Az idő közben szaladt, mi nem fiatalodtunk, s egy komolyabb időszak elteltével bővíteni is tudtuk a kollégiumi férőhelyek számát. Csapataink minden korosztályban, ahol elindultak, nyertek, így mára kijelenthető: 250 gyerek dolgozik az akadémia keretein belül kifogástalan körülmények között – s a feltételek évről vére javulnak. Azt viszont elárulhatom, hogy az első 16 hónap nem volt lakodalom, de megoldottuk, párhuzamosan működött az akadémia és a felnőtt, EBEL-ben szereplő csapat. Ez a 16 hónap körülbelül 160 milliós hiányt termelt, amit több szponzor bevonásával, több jegy értékesítésével, megfelelő gazdálkodással 90 millió környéki számra csökkentettünk. Tényleg egy éve nagyon súlyos teher nyomasztotta a menedzsmentet, mindenkitől türelmet kértünk, ezért hihetetlen nagy köszönettel tartozunk a mostani segítségért. Éreznünk kell a felelősséget, hogy megvan bennünk a bizalom. Úgy kell a jövőben is dolgoznunk, teljesítenünk, hogy Székesfehérvár valóban a jégkorong fővárosa.

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály