Két hátvéddel erősít a Fehérvár AV19
A mai napon két hátvéd érkezik a Fehérvár AV19 csapatához, akikkel próbaidős szerződést kötött a klub. Egyikük NHL-tapasztalatokkal is rendelkezik, másikuk pedig játékosként már számtalanszor járt Magyarországon.

Részletek

Ocskay Gábor: Éreznünk kell a felelősséget!
2012.09.18. 14:11
A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor elárulta: az akadémia első 16 hónapja során 160 millió forintos hiány halmozódott fel, amit 90 millióra sikerült csökkenteni. A mostani támogatás elengedhetetlen volt.


 
 
- 2010 áprilisában, ebben a helyiségben jelentettük be, hogy a szakosztály a város vezetésével, közös egyeztetés alapján beindítja az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiát – vágott bele klubvezetőnk a jégcsarnok VIP helyiségében tartott sajtótájékoztatón. – Szomorú egyéves dátum volt, de elkezdtünk dolgozni, menni előre, s a város segítségével nagyon komoly alapokat tettünk le. Gondolok itt elsősorban a kollégiumi férőhelyek kialakítására, 28 nem fehérvári gyerek kulturált elhelyezésére. Az idő közben szaladt, mi nem fiatalodtunk, s egy komolyabb időszak elteltével bővíteni is tudtuk a kollégiumi férőhelyek számát. Csapataink minden korosztályban, ahol elindultak, nyertek, így mára kijelenthető: 250 gyerek dolgozik az akadémia keretein belül kifogástalan körülmények között – s a feltételek évről vére javulnak. Azt viszont elárulhatom, hogy az első 16 hónap nem volt lakodalom, de megoldottuk, párhuzamosan működött az akadémia és a felnőtt, EBEL-ben szereplő csapat. Ez a 16 hónap körülbelül 160 milliós hiányt termelt, amit több szponzor bevonásával, több jegy értékesítésével, megfelelő gazdálkodással 90 millió környéki számra csökkentettünk. Tényleg egy éve nagyon súlyos teher nyomasztotta a menedzsmentet, mindenkitől türelmet kértünk, ezért hihetetlen nagy köszönettel tartozunk a mostani segítségért. Éreznünk kell a felelősséget, hogy megvan bennünk a bizalom. Úgy kell a jövőben is dolgoznunk, teljesítenünk, hogy Székesfehérvár valóban a jégkorong fővárosa.

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna
2014. szeptember 6. 19:00
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
Miskolci Jegesmedvék

EBYSL
2014. augusztus 31. 16:30
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
EHC Linz

2014. augusztus 29.
 
Fehérvár AV19 HC Detva
5 3
 

Ki a kedvenc játékosod a keretben?
Hetényi Zoltán
Rajna Miklós
Josh Robinson
Hetényi Péter
Johan Ejdepalm
Szirányi Bence
Varga Arnold
Reiter Attila
Tokaji Viktor
Matt Register
Orbán Attila
Kiss Dániel
Nemes Benjámin
Kocsis Ferenc
Bartalis István
Benk András
Brandon Marino
Vincze Péter
Kovács Csaba
Tóth Gergő
Németh Attila
Szabó Pál Krisztián
Erdély Csanád
Frank Banham
Andrew Sarauer
Kóger Dániel
Jeff LoVecchio
Sikorcin Ladislav
Magosi Bálint
Sárpátki TamásAz alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály