Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Ocskay Gábor a sportutánpótlásról Tusványoson
Ocskay Gábor, a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója, valamint az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia tiszteletbeli elnöke is részt vesz Tusnádfürdőn, a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem rendezvénysorozatán.

Részletek

Énekes Lajos: "Fegyelmezettnek kell maradnunk"
2012.09.16. 10:06
A Sapa Fehérvár AV19 pénteken megszerezte első pontjait az Erste Bank Eishockey Liga idei kiírásában. Vasárnap kora este a cél nem is lehet más, mint a pontok további gyarapítása.


„Mindkét csapat sokat tett a győzelemért. Az elején az érzelmek játszották a főszerepet, ennek köszönhetően sok kiállítás született mindkét csapatból. Az emberelőnyös játékunk azonban nekünk volt jobb, és ez a mi javunkra döntötte el a meccset” – emlékezett vissza Énekes Lajos a Znojmo elleni fellépésre.
 
Vasárnap ismét hazai pályán vár megmérettetés a fiúkra, a nagy rivális, Red Bull Salzburg ellen. „A hazai meccseink ellenük mindig nagy küzdelmet hoznak, remek csatát. Fegyelmezettnek kell maradnunk, a kapuk előtt pedig gyorsabban kell reagálnunk ellenfelünknél. A Salzburg letámadása igen agresszív, gyorsak is, ráadásul a védelmük is felettébb szilárd” – nyomatékosította a szakember.
 
A csapatba visszatér Frank Banham, a kapuban minden bizonnyal Adam Munro kezd.

Sapa Fehérvár AV19 - Red Bull Salzburg
Székesfehérvár, 2012. szeptember 16. 17:30
Vezeti: SMETANA, SPORER, Siegel, Zehenthofer
TV: SportKlub
 
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály