Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Távozik Marty Raymond
A mai napon egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 csapatával.

Részletek

EBEL, 4. forduló előtt: Pikáns összecsapások a láthatáron
2012.09.16. 10:26
Az EBEL mai játéknapján is találunk izgalmasnak ígérkező párosításokat, elég csak a Volán-Salzburg, a Linz-Villach, vagy a Medvescak-Vienna Capitals mérkőzésekre gondolni.


A Sapa Fehérvár AV 19 – Salzburg összecsapás előzetesével honlapunkon is foglalkoztunk, de a mieink mérkőzése mellett több találkozón is fordulatos, izgalmas csatára van kilátás. A Ljubljana-Znojmón már csak azért is érdekes, mert a hazaiak két vereség után nagy meglepetésre éppen Zágrábban szerezték meg első győzelmüket pénteken, így hazai pályán nyilván nagyobb önbizalommal várják azt a cseh alakulatot, amely két napja éppen ellenünk szenvedett vereséget – két bravúrgyőzelmet (Salzburg, KAC) követően.
A listavezető bécsiek lényegesen jobb formát mutatnak a tavalyinál, pénteken büntetőkkel győztek a nagy rivális Villach otthonában, így az egyetlen csapat a mezőnyben, amely mindhárom mérkőzését megnyerte. A Vienna ezúttal ahhoz a Zágrábhoz látogat, amely eddig csak ellenünk villogott, de aztán odahaza a Salzburgtól és a Ljubljanától is kikaptak… Kérdés, hogy a zsinórban harmadik hazai meccsükön megállítják-e a jó formában lévő Capitalst.
Az egy ponttal utolsó helyezett, s legutóbb 9-0-s vereséget szenvedő Innsbruckhoz a kétarcú Klagenfurt látogat, akik legyőzték ugyan a Linzet és a Grazot, de 5-0-ra kikaptak Znojmóban, így megjósolhatatlan, ezúttal mire lesznek képesek – bár a papírforma mellettük szól.
Az utolsó előtti Dornbirn – akik három meccsen 16 gólt kaptak – a Grazot fogadja, nem lennénk meglepve, ha sima vendéggyőzelem születne…

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály