Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Fehérvári Ördögök a LIFE Egészségcentrumban
Eddig is tudtuk, hogy a Fehérvár AV19 menedzsmentje nagy hangsúlyt fektet a jó fizikai erőnlét megszerzésén kívül a jégkorong játékosok egészségügyi állapotának pontos feltérképezésére.  

Részletek

A Salzburg ellen megduplázhatjuk pontjainkat
2012.09.16. 10:19
A Znjomo otthonában elért győzelem után hazai pályán, a Salzburg ellen is a győzelem reményében lép jégre csapatunk. Ez a párosítás rendre presztízscsatát hoz, s fantasztikus drukkereink előtt nem is szokott sok babér teremni a Pagé-tanítványoknak...


A két csapat bárhol is foglal helyet a tabellán, a Volán-Salzburg attól még mindig izgalmas, szikrázó összecsapást tartogat – ami után legtöbbször a kék-fehérek örülhetnek.
Merthogy a Red Bull nagyon nem szeret Fehérvárra utazni, hiszen túl sok pontot nem raboltak szeretett csarnokunkból, ráadásul az ezerfejű cézár sem öleli keblére mai ellenfelünket.
A tavalyi három Volán-Salzburg találkozóból két alkalommal is Kevin Primeau csapata került ki győztesen, a 2010-2011-es szezonban viszont háromból háromszor győztük le őket Székesfehérváron. Előtte sem termett sok babér mai riválisunknak, elég csak arra gondolni, hogy legelső, történelmi győzelmünket (4-1) is éppen a Salzburg ellen szereztük, még 2007. december 18-án.
Ettől persze a Salzburg még nagyszerű csapat, akik ugyan vereséggel rajtoltak idén (Znojmo, 1-3), de aztán összekapták magukat, s győztek Zágrábban (2-1, büntetőkkel), s pénteken 9-0-ra ütötték ki hazai pályán az Innsbruckot. Valódi csapatmunka volt, a 9 találatot 9 játékos érte el, ami ugyancsak jó hatással volt a salzburgi játékosok egyéni statisztikájára. Négy fordulót követően Kinasewich (1 gól+3 gólpassz), Duncan (1+3) és Regier (1+3) rendelkezik a legjobb mutatóval, s mellettük Kristler (2+1) és a védő Trattnig (2+1) sem kezdte rosszul az idényt.
Az imént említett játékosok közül Duncan és Kinasewich érkezett a nyáron, előbbi az AHL-es Portland Pirates, utóbbi a Medvescak Zagreb csapatától, ami jelzi: sok gondjuk nem volt a beilleszkedéssel.
Reméljük, a mai mérkőzés viszont nem róluk szól majd.
 
AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály