Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Rob Pallin a Fehérvár AV19 vezetőedzője
A 2014-2015-ös szezonban Rob Pallin vezetőedző és Sille Tamás másodedző vezetésével szerepel az EBEL-ben a Fehérvár AV19 csapata.

Részletek

Palkovics Krisztián: A legfontosabb, hogy szeretett klubom hasznára legyek
2012.08.15. 20:08
„Már most is furcsán érzem magam, hogy nem vagyok a srácokkal a jégen, de ez az érzés ősszel fokozódik majd igazán, amikor a meccseket a lelátóról követem" – mondta honlapunk érdeklődésére a nyáron visszavonult Palkovics Krisztián.


 
 
- A csapat gőzerővel készül a szeptemberi bajnoki rajtra – immár Palkovics Krisztián nélkül. Milyen érzés, hogy ezúttal nem kell együtt „szenvedned” a társakkal?
- Ha egy szóval kellene válaszolnom, akkor azt mondanám: furcsa. Különös érzés, hogy nem vagyok a jégen és a konditeremben a többiekkel, de ez még most, a nyár hevében talán nem is hiányzik annyira. Ez az érzés majd ősszel fokozódik igazán, amikor kimegyek a jégcsarnokba, de a bajnoki mérkőzéseket nem a pályán belül, a jégen élem meg, hanem a lelátón. Azt azért nem titkolom, hogy néha bekukkantok a srácokhoz, erősítek egy keveset, de a sok teendőm miatt erre nem sok időm marad, főként, hogy még nincs óvoda, s a két pici gyerekem otthon van, ahol szintén elkél a segítség.
- Ocskay Gábor szakosztály-igazgatónk többször is hangsúlyozta, hogy emberi értékeid miatt feltétlen számít rád a klubvezetésben. Mit tudhatunk meg új munkádról, feladatkörödről?
- Éppen a napokban beszéltük át, hogy milyen elképzelés szerint végezzem a munkámat, ami leginkább egyfajta szakmai tanácsadó szerepnek illik be. A meglátásaimmal, észrevételeimmel szeretnék segíteni akár Gábor bá’-nak, akár a csapatnak, az egész fehérvári jégkorongnak. És természetesen az akadémia munkájába is bekapcsolódok, úgyhogy nem fogok unatkozni. Úgy érzem, egyfajta kapocs lehetnék a csapat és a vezetés között.
- Az edzői feladatkör nem vonz?
- Ezt egy pillanatig sem mondtam, de egyelőre inkább más irányba indulnék el. Az edzői munkát tanulni kell, nem úgy működik, hogy szögre akasztom a korcsolyát, s máris én leszek a vezetőedző. ez nem ilyen egyszerű, de barátkozom a gondolattal, figyelem a trénerek munkáját. De most még egyfajta összefogó, szervező feladatot szeretnék ellátni, persze, a legfontosabb, hogy szeretett klubom hasznára legyek – de már nem a kapu előtt, gólra éhesen…

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály