Rob Pallin: \"Különbség van problémák és megoldandó feladatok között.\"
Két győzelmmel zárta a Fehérvár AV19 a Detva elleni mérkőzéseket! A vezetőedző véleménye szerint a vétett hibák ellenére a csapat színvonalas játékot nyújtott.

Részletek

Palkovics Krisztián: A legfontosabb, hogy szeretett klubom hasznára legyek
2012.08.15. 20:08
„Már most is furcsán érzem magam, hogy nem vagyok a srácokkal a jégen, de ez az érzés ősszel fokozódik majd igazán, amikor a meccseket a lelátóról követem" – mondta honlapunk érdeklődésére a nyáron visszavonult Palkovics Krisztián.


 
 
- A csapat gőzerővel készül a szeptemberi bajnoki rajtra – immár Palkovics Krisztián nélkül. Milyen érzés, hogy ezúttal nem kell együtt „szenvedned” a társakkal?
- Ha egy szóval kellene válaszolnom, akkor azt mondanám: furcsa. Különös érzés, hogy nem vagyok a jégen és a konditeremben a többiekkel, de ez még most, a nyár hevében talán nem is hiányzik annyira. Ez az érzés majd ősszel fokozódik igazán, amikor kimegyek a jégcsarnokba, de a bajnoki mérkőzéseket nem a pályán belül, a jégen élem meg, hanem a lelátón. Azt azért nem titkolom, hogy néha bekukkantok a srácokhoz, erősítek egy keveset, de a sok teendőm miatt erre nem sok időm marad, főként, hogy még nincs óvoda, s a két pici gyerekem otthon van, ahol szintén elkél a segítség.
- Ocskay Gábor szakosztály-igazgatónk többször is hangsúlyozta, hogy emberi értékeid miatt feltétlen számít rád a klubvezetésben. Mit tudhatunk meg új munkádról, feladatkörödről?
- Éppen a napokban beszéltük át, hogy milyen elképzelés szerint végezzem a munkámat, ami leginkább egyfajta szakmai tanácsadó szerepnek illik be. A meglátásaimmal, észrevételeimmel szeretnék segíteni akár Gábor bá’-nak, akár a csapatnak, az egész fehérvári jégkorongnak. És természetesen az akadémia munkájába is bekapcsolódok, úgyhogy nem fogok unatkozni. Úgy érzem, egyfajta kapocs lehetnék a csapat és a vezetés között.
- Az edzői feladatkör nem vonz?
- Ezt egy pillanatig sem mondtam, de egyelőre inkább más irányba indulnék el. Az edzői munkát tanulni kell, nem úgy működik, hogy szögre akasztom a korcsolyát, s máris én leszek a vezetőedző. ez nem ilyen egyszerű, de barátkozom a gondolattal, figyelem a trénerek munkáját. De most még egyfajta összefogó, szervező feladatot szeretnék ellátni, persze, a legfontosabb, hogy szeretett klubom hasznára legyek – de már nem a kapu előtt, gólra éhesen…

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna
2014. szeptember 6. 19:00
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
Miskolci Jegesmedvék

EBYSL
2014. augusztus 31. 16:30
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
EHC Linz

2014. augusztus 29.
 
Fehérvár AV19 HC Detva
5 3
 

Ki a kedvenc játékosod a keretben?
Hetényi Zoltán
Rajna Miklós
Josh Robinson
Hetényi Péter
Johan Ejdepalm
Szirányi Bence
Varga Arnold
Reiter Attila
Tokaji Viktor
Matt Register
Orbán Attila
Kiss Dániel
Nemes Benjámin
Kocsis Ferenc
Bartalis István
Benk András
Brandon Marino
Vincze Péter
Kovács Csaba
Tóth Gergő
Németh Attila
Szabó Pál Krisztián
Erdély Csanád
Frank Banham
Andrew Sarauer
Kóger Dániel
Jeff LoVecchio
Sikorcin Ladislav
Magosi Bálint
Sárpátki TamásAz alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály