Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Glen Williamson: "Nagyszerű ez a csapat"
Az ifiválogatott remeklése láttán a profi jégkorong nemzetközi élvonalában megannyi sikert elért szövetségi kapitány, Glen Williamson is elérzékenyült. A szakember az öröm könnyeitől csillogó szemmel értékelt.  

Részletek

Tóth István: A lelkesedés töretlen, az anyagiak szűkösek
2012.07.27. 10:03
A jövőben klubunk szponzorációjában is némi változás áll be, hiszen az eddigi „gyémántfokozatú” támogatóként abszolválható Alba Voltán Zrt. kissé visszább lép. Az együttműködés azonban töretlenül folytatódik.


 
Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója, az SC társelnöke elárulta: a lelkesedés töretlen, csak az anyagi lehetőségek szűkösebbek.
- Mindig is arra törekedtünk, hogy a sikeres szakmai munkához a feltételrendszert biztosítsuk – magyarázta Tóth István. – A fennálló rendszer 1977-től működik, az pedig valósággal példa nélküli, hogy Sárvári László és Ocskay Gábor évtizedek óta viszi a hátán a szakosztályt. Mi ’78-79 tájékán kapcsolódtunk be ebbe a történetbe, én pedig 1997-től próbálok segíteni a fehérvári hokinak. Ez a rendszer most egy picit megváltozik, mert ha eddig az Alba Volán gyémántfokozatú támogató volt, akkor a továbbiakban arany-, vagy ezüstfokozatú segítői leszünk a csapatnak, s a helyünket Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata veszi, vette át. Ha röviden akarnám összefoglalni a kialakult helyzetet, akkor azt mondanám: a lelkesedés töretlen, csak az anyagi lehetőségeink szűkösebbek – zárta szavait a sportvezető, csapatunk egyik legnagyobb szurkolója.

AG
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

Ifjúsági VB
2014. április 19. 16:30

Magyarország
-
Ukrajna
 

 
 

2014. április 17.
Ifjúsági VB
HUN JPN
8 4
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály