Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Rob Pallin a Fehérvár AV19 vezetőedzője
A 2014-2015-ös szezonban Rob Pallin vezetőedző és Sille Tamás másodedző vezetésével szerepel az EBEL-ben a Fehérvár AV19 csapata.

Részletek

Indul a Magyar Kupában a Sapa Fehérvár
2012.06.22. 09:58
Miskolcon tartotta soros ülését a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége. A tanácskozás után véglegessé vált, hogy a Sapa Fehérvár AV19 csapata a 2012/2013-as Magyar Bajnokságot kihagyja ugyan, de részt vesz a Magyar Kupa küzdelmeiben.
 


 
A Miskolci Jegesmedvék meghívásának eleget téve a borsodi megyeszékhelyen tartotta elnökségi ülését a Magyar Jégkorong Szövetség. A határozatok között szerepel, hogy a Sapa Fehérvár AV19 - az elnökség jóváhagyása mellett - nem nevez a 2012/2013-as magyar bajnokságba (ami a következő szezonban a Mol Liga keretei között zajlik majd). Csapatunk a bajnokságot követően ugyanakkor bekapcsolódik majd a Magyar Kupa négyes döntőjének küzdelmeibe. A Magyar Kupa lebonyolításának pontos részleteiről később dönt az elnökség.
 
Az MJSZ elnöksége jóváhagyta, hogy amennyiben a Sapa Fehérvár AV19 U20-as csapata elindul a magyar junior bajnokságban is, akkor részt vehet az EBEL U20-as pontvadászatában.
 
Az elnökségi ülésen szóba került a Magyar felnőtt válogatott világbajnoki szereplése is. Kevin Primeau beszámolójából kiderült, hogy a csapat abban a reményben vágott neki a ljubljanai divízió I/A-csoportos tornának, hogy igyekszik megszerezni a feljutásra jogosító első két hely valamelyikét. Ez azonban sokkal keményebb feladatnak ígérkezett, mint a korábbi években, hiszen most a világranglista 15–22. helyén álló csapatok versengtek. A felkerüléshez az Ausztria és Szlovénia elleni meccsek egyikét mindenképpen hozni kellett volna, de ez nem sikerült. A vége bronzérem lett, ami az új lebonyolítási rendszerre és a nívós ellenfelekre tekintettel így is nagyszerű eredmény. A kapitány összességében dicsérte a játékosokat, s külön kiemelte a Magosi Bálint, Galanisz Nikandrosz, Benk András alkotta negyedik sort, illetve a kapuban remeklő Bálizs Bencét. Aktuális feladatként jelölte meg ugyanakkor a fiatal hátvédek további képzését.
 
Az elnökségi ülés további napirendi pontjai megtekinthetők IDE KATTINTVA!
 
 
CST
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály