Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Ocskay Gábor a sportutánpótlásról Tusványoson
Ocskay Gábor, a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója, valamint az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia tiszteletbeli elnöke is részt vesz Tusnádfürdőn, a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem rendezvénysorozatán.

Részletek

Rendbontót keres a Sapa Fehérvár AV19 (Új képpel frissítve)
2012.01.02. 11:44
A Sapa Fehérvár AV19 a rendőrség segítségével keresi azt a rendbontót, aki a pénteki, Sapa Fehérvár AV19 - Red Bull Salzburg mérkőzésen a pályára benyúlva megütött egy vendégjátékost. Kérjük, ha felismerik a személyt, jelezzék klubunk felé!


A Sapa Fehérvár AV19 minden lehetséges eszközzel igyekszik megtalálni a rendbontó személyt, akinek a felelőtlen tette a klubunkra kivetett súlyos büntetést eredményezhet. Ennek érdekében a klub a rendőrség segítségét is igénybe veszi, és számít szurkolóira is.

A Sapa Fehérvár AV19 szurkolócsoportjai, a Blue Line Legion, a Fehérvár Ördögi Kör, az Ice Boys Fehérvár, valamint a Blue Brothers Jégkorong Szurkolói Klub Egyesület és a Szurkolók a Magyar Jégkorongért Alapítvány az alábbi közleményt fogalmazták meg:
 
"Mivel a SAPA Fehérvár AV19 szurkolóira sosem volt jellemző a szabályok megszegése, a sajnálatos esetet bemutató képeken és a videókon látható tettől messzemenőkig elhatárolódunk. A szurkolók többsége nevében elutasítjuk az efféle megnyilvánulásokat és magatartást. A jégcsarnokban, a lelátókon eddig is a kulturált viselkedésformák voltak a mérvadók, és ezután is szeretnénk magunkat ehhez tartani. A klub érdekeit szem előtt tartva mindent megteszünk annak érdekében, hogy bármilyen módon segíteni tudjuk a helyzet mielőbbi tisztázását."

Honlapunkon közreadjuk a jelenetről készült videófelvételt, illetve annak két képkockáját. Kérjük, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az elkövetőről, az info@albavolanhockey.hu vagy a blanka@ariff.hu emailcímen ossza meg klubunkkal az értesülését.

|VIDEÓ| (8 mb, MPEG fomátum)


 

 

(Fotó: Merle István, Sportklub TV)

Szíves együttműködésüket köszönjük!
 
 
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály