Köszönjük szurkolóink részvételét szurkolói ankétunkon és az egész szezonban nyújtott biztatást!

Várjuk Önöket az ifjúsági világbajnokság találkozóin április 13-19 között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsrnokban!Ocskay Gábor a sportutánpótlásról Tusványoson
Ocskay Gábor, a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója, valamint az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia tiszteletbeli elnöke is részt vesz Tusnádfürdőn, a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem rendezvénysorozatán.

Részletek

Tommi Satosaari a Voláné!
2009.07.28. 11:46
Most már biztosra vehető, hogy az Alba Volán 19 kerete bővült egy újabb játékossal, miután pont került a finn kapus, Tommi Satosaari szerződtetésére, ám a többi külföldiről egyelőre nincsenek konkrétumok.


A 34 esztendős finn hálóőr leigazolására elsősorban Szuper Levente távozása miatt volt szükség, ráadásul Becze Zoltán Újpestre szerződése miatt „csak” Hetényi és Bálizs maradt ezen a rendkívül fontos poszton.
A 187 cm magas, 85 kg-os kapus a francia Brianconból teszi át székhelyét Székesfehérvárra, előtte a Pelicans csapatában védett, de megfordult a Newcastle Vipers, az Olimpija Ljubljana és a finn másodosztályú Haukat csapatában is.
Satosaari szerződtetéséről egyébként a jegkorong.blog.hu internetes szakportál is beszámolt, ahogy csapatunk nyári felkészüléséről is.
Eszerint már nem kell sokat várnunk a kék-fehérek első edzőmeccsére, amely végül augusztus 14-én lesz a Megyeri úton az Újpest ellen, 18.30-kor.
Alig egy hétre rá következik a sosnowieci túra – augusztus 19-22. -, majd szeptember elsején Zólyomban a HKm Zvolen ellen mérkőzik az Alba Volán 19.
Előbbivel kapcsolatban meg kel jegyezni, hogy az eredeti tervek szerint a tornán a lengyel felnőtt-válogatott, valamint az U23-as fiatalok is jégre léptek volna, ám mindkét hazai alakulat visszalépett, így – ahogy a jegkorong.blog.hu írja - vagy a norvég bajnok Valerenga Ishockey, vagy a lengyel Sanok lép a helyükre. Ami számunkra azért különösen fontos, mert bajnokcsapatunk a harmadik csoportmérkőzését a beugróval játssza. (Az első két összecsapást a szlovák első osztályú Spisska Nova Ves, majd a szintén első ligás lengyel Zaglebie Sosnowiec ellen játsszák Kovács Csabáék.)
Az első hazai mérkőzésre augusztus 28-án kerül sor, ekkor a KHL Medvescak Zagreb vendégeskedik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Szeptember elején – 5-6. – pedig az Ocskay Gábor-emléktornán ismét EBEL-csapatok érkeznek: Olimpija Ljubljana, Vienna Capitals, Graz 99ers.
 
AG
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2014. április 19.
Ifjúsági VB
HUN UKR
4 3
 


Az alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály