Szerda kora délután részletek honlapunkon az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornáról
Érdemes lesz holnap kora délutántól böngészni honlapunkat, hiszen klubunk menedzsmentje sajtótájékoztatót tart, amelyen beszámolnak a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Ifj. Ocskay Gábor Emléktornáról.

Részletek

Tommi Satosaari a Voláné!
2009.07.28. 11:46
Most már biztosra vehető, hogy az Alba Volán 19 kerete bővült egy újabb játékossal, miután pont került a finn kapus, Tommi Satosaari szerződtetésére, ám a többi külföldiről egyelőre nincsenek konkrétumok.


A 34 esztendős finn hálóőr leigazolására elsősorban Szuper Levente távozása miatt volt szükség, ráadásul Becze Zoltán Újpestre szerződése miatt „csak” Hetényi és Bálizs maradt ezen a rendkívül fontos poszton.
A 187 cm magas, 85 kg-os kapus a francia Brianconból teszi át székhelyét Székesfehérvárra, előtte a Pelicans csapatában védett, de megfordult a Newcastle Vipers, az Olimpija Ljubljana és a finn másodosztályú Haukat csapatában is.
Satosaari szerződtetéséről egyébként a jegkorong.blog.hu internetes szakportál is beszámolt, ahogy csapatunk nyári felkészüléséről is.
Eszerint már nem kell sokat várnunk a kék-fehérek első edzőmeccsére, amely végül augusztus 14-én lesz a Megyeri úton az Újpest ellen, 18.30-kor.
Alig egy hétre rá következik a sosnowieci túra – augusztus 19-22. -, majd szeptember elsején Zólyomban a HKm Zvolen ellen mérkőzik az Alba Volán 19.
Előbbivel kapcsolatban meg kel jegyezni, hogy az eredeti tervek szerint a tornán a lengyel felnőtt-válogatott, valamint az U23-as fiatalok is jégre léptek volna, ám mindkét hazai alakulat visszalépett, így – ahogy a jegkorong.blog.hu írja - vagy a norvég bajnok Valerenga Ishockey, vagy a lengyel Sanok lép a helyükre. Ami számunkra azért különösen fontos, mert bajnokcsapatunk a harmadik csoportmérkőzését a beugróval játssza. (Az első két összecsapást a szlovák első osztályú Spisska Nova Ves, majd a szintén első ligás lengyel Zaglebie Sosnowiec ellen játsszák Kovács Csabáék.)
Az első hazai mérkőzésre augusztus 28-án kerül sor, ekkor a KHL Medvescak Zagreb vendégeskedik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Szeptember elején – 5-6. – pedig az Ocskay Gábor-emléktornán ismét EBEL-csapatok érkeznek: Olimpija Ljubljana, Vienna Capitals, Graz 99ers.
 
AG
Vissza  Nyomtatás

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna
2014. szeptember 6. 19:00
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
Miskolci Jegesmedvék

EBYSL
2014. augusztus 31. 16:30
Székesfehérvár

Fehérvár AV19
-
EHC Linz

2014. augusztus 29.
 
Fehérvár AV19 HC Detva
5 3
 

Ki a kedvenc játékosod a keretben?
Hetényi Zoltán
Rajna Miklós
Josh Robinson
Hetényi Péter
Johan Ejdepalm
Szirányi Bence
Varga Arnold
Reiter Attila
Tokaji Viktor
Matt Register
Orbán Attila
Kiss Dániel
Nemes Benjámin
Kocsis Ferenc
Bartalis István
Benk András
Brandon Marino
Vincze Péter
Kovács Csaba
Tóth Gergő
Németh Attila
Szabó Pál Krisztián
Erdély Csanád
Frank Banham
Andrew Sarauer
Kóger Dániel
Jeff LoVecchio
Sikorcin Ladislav
Magosi Bálint
Sárpátki TamásAz alsóház állása:

1     SAPA   17
2     DEC   15
             
3     KAC   15
4     G99   13
5     OLI   8
6     HCI   5
 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály